İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

SecurKEY - Türkiye'nin en güvenli USB Anahtarı ile tanışın!

Efe_Ince

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ocak 2012
Mesajlar
16
Reaction score
0
logo.png
blue_dongle.png


Arkadaşlar merhaba,

Bu konuyu, ürün satışlarında tanıtım ve reklam sorumluluğunu aldığım BT Yazılım adına açıyorum.

* Türkiye'de sektöründe 19 yıllık deneyime sahip BT Yazılım, 2 yıllık AR-GE çalışmalarından sonra, Türkiye'nin en güvenli 256,215,1024 bit AES algoritmasıyla tüm verilerinizin güvenlik altına alabileceğiniz SecurKey'i sizler için üretti.

Kısa özelliklerine geçelim hemen!

* Tamamen yerli üretim olan SecurKey, 2 yıllık AR-Ge çalışmalarıyla üretildi.
* Kullanımı kolaydır, Tak Kullan özelliğine sahiptir. ( Gerekli Sistem Özellikleri )
* Kişiye Özeldir. Tekrarsız seri numarası her kullanıcı için bir defa üretilir. Farklı bir SecurKey ile sizin dosyalarınızın çalışması veya ulaşılması imkansızdır!
* Alanının en hızlısıdır. ( 5.mS)
* Kişisel kullanımda, kimlik doğrulama amaçlı parola ile ulaşım sağlanır ve cihaz içerisindeki chip içinde bu parola saklanır. Kesinlikle işletim sistemi tarafından erişilemez.
* Algoritma anahtarınız yalnızca SecurKey içerisinde saklanır, bilgisayar içerisinde herhangi bir iz bırakmaz. Bu sayede, sadece kendi cihazınız takılı iken bilgilerinize ulaşılabilir.

Ürün ile İlgili:

* İncelemeli Patent.
* TSE Belgesi.
* CE Sertifikası.
* Tek Üretici Belgesi.
* Hologram ile Orjinallik Koruması.
* Tüm marka tescil ve hakları.


securKEY Nedir?

securKEY ile dosyalarınızı, belgelerinizi, resimlerinizi, müziklerinizi, videolarınızı veya
projelerinizi şifreyen güvenlik amaçlı geliştirilmiş bilgisayara USB’den takılan donanımsal
bir USB anahtardır.



securKEY Ne Değildir?

SecurKEY bir flash değildir ve içerisine bilgi kopyalanamaz ve saklanamaz. Kendi içindeki
şifreleme algoritmasını kullanarak belgelerinizi, dosyalarınızı, resimlerinizi, videolarınızı, vb.
tüm dosya tiplerini destekler ve 128, 256, 512, 1024 bit olarak kullanıcı tercihine göre her
dosyaya ayrı şifreleme yapılmaktadır.

Desteklenen Dosya Türevleri :

tipler.jpg


Görsel Anlatım:

Görsel Anlatım Dökümanları için tıklayınız!

Müşteri Yorumları :

Tüm yorumlar resmi satış sitesinde sansürsüz yayınlanmaktadır. Tüm yorumları okumak için tıklayın!

SATIN ALMA!

kargo2.jpg


Arkadaşlar, satın alma işlemi tamamen RESMİ SATIŞ SİTESİ ÜZERİNDEN yapılmaktadır.

Satın Alma Sayfası

İletişim :

Şirket Ünvanı: BT YAZILIM BİLGİ TEKNOLOJİLERİ DAN. VE TİC. LTD.ŞTİ.
Sorumlu Kişi: Sefa Bulat
Merkezin Bulunduğu Yer: Gülbağ Mah. Altan Erbulak Sk. (Eski Maya Sk.) No:7/10 Mecidiyeköy / İSTANBUL
Telefon: 0(212) 217 88 89
E-Posta: [email protected]
 

Hakan Damar

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Haziran 2011
Mesajlar
740
Reaction score
6
Konum
USA
Biraz inceledim ve Ar-Ge süresini uzun ve fiyatını pahallı buldum.
Ancak bireysel kullanım için olabilir.

AES zaten simetrik anahtar yapısı ile çalışıyor. Windows tarafında şifreletip, RSA key'ni USB içine yazmak için 2 sene çok uzun bir Ar-Ge süreci.

Ayrıca, AES 128, 256bit'ten yukarı bir şifreleme derinliği desteklemiyor diye biliyorum. 1024, 2048 dediğiniz RSA key'leri olmasın?

Açıkçası 20 yıllık deneyimli dediğiniz bir firmanın böyle bir ürün hazırlamasını pek yenilikçi bulmadım. Çünkü bu zaten daha önceden yurt dışında yapılmış bir proje ve yurt dışı fiyatı 20/25$ civarında. Bu işi yapmadan önce bunları araştırmanız, öğrenmeniz gerekiyordu. Şimdi ben yurt dışından toplu şekilde getirsem konteyner ile tanesi bana 10$ civarında gelecek. 60TL'ye satsam. Nasıl rekabet edeceksiniz? Bir de madem yerli üretim, neden satışları dolar ile yapıyorsunuz? Dolar ile aldığınız ekstra donanımlar mı var da, dolar kurundan etkilenmemek için sizde dolar ile satıyorsunuz?!

Bende askeri seviye şifreleme ve kriptografi üzerine Ar-Ge yaptığımdan bu noktalara değinmek istedim.

Yinede başarılar dilerim.
 

Efe_Ince

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ocak 2012
Mesajlar
16
Reaction score
0
Biraz inceledim ve Ar-Ge süresini uzun ve fiyatını pahallı buldum.

"Sizin dediğiniz kadar bu işler kolay olsaydı “Boyacı küpüne sok çıkar ar-ge yaptık” heralde herkes bir donanım geliştirirdi
Hangi kritere göre pahalı buldunuz açıklar mısınız?
Evet bizim ürünümüzün bedava olanı da var internete girin file crypto yazın free bir sürü program göreceksiniz. Hiçbir şey yapamıyorsanız winxp ile gelen EFS’i kullanın . "

Ancak bireysel kullanım için olabilir.

"Ürün zaten bireysel bir üründür."

AES zaten simetrik anahtar yapısı ile çalışıyor. Windows tarafında şifreletip, RSA key'ni USB içine yazmak için 2 sene çok uzun bir Ar-Ge süreci.

"USB içine yazmak: güvenlik işi yapacaksınız ve bu kadar sığ düşüneceksiniz. Valla bravo, siz o cihazı 2 yıldan az bir sürede yazılım, donanım ve API sini geliştirin ve 20 dolar gibi bir fiyata satın ben de sizin geliştirdiğiniz cihazı en fazla 2 hafta içinde kırayım (zaten bu düşünce ile geliştirdiğiniz cihaz ancak o kadar eder) sen microsoft tan daha mı iyi biliyorsun bu işi dersen Elcomsoft un geliştirdiği bir ürün ile Windows EFS ile kriptolanmış dosyalar kırılabiliyor."

Ayrıca, AES 128, 256bit'ten yukarı bir şifreleme derinliği desteklemiyor diye biliyorum. 1024, 2048 dediğiniz RSA key'leri olmasın?

"Sertifika (Sizin dediğiniz gibi KEY) bazında düşünürseniz AES 512 kadar destekliyor ama securKEY AES 1024 bit algoritma geliştirerek güvenlik botuyumuzu geliştirebiliyoruz. (Ar-ge neden uzun sürdü acaba)"

"Açıkçası 20 yıllık deneyimli dediğiniz bir firmanın böyle bir ürün hazırlamasını pek yenilikçi bulmadım. Çünkü bu zaten daha önceden yurt dışında yapılmış bir proje ve yurt dışı fiyatı 20/25$ civarında. Bu işi yapmadan önce bunları araştırmanız, öğrenmeniz gerekiyordu. Şimdi ben yurt dışından toplu şekilde getirsem konteyner ile tanesi bana 10$ civarında gelecek. 60TL'ye satsam. Nasıl rekabet edeceksiniz? Bir de madem yerli üretim, neden satışları dolar ile yapıyorsunuz? Dolar ile aldığınız ekstra donanımlar mı var da, dolar kurundan etkilenmemek için sizde dolar ile satıyorsunuz?"

"Bizim 20 yıllık deneyimimiz Bilgi Teknolojileri konusunda geçirdiğimiz sürenin toplamıdır. Bu proje de tecrübelerimizin meyvesidir
Ürün tamamiyle Türkiye’de üretiliyor Mühendisliği Türkiye’de yapıldı. Ama işlemci chip maalesef Türkiye’de üretilmiyor bu konuda yurt dışına bağımlısınız. Ama siz bu kadar girişimci ruhunuzu ön plana çıkarıyorsunuz ya bu işi de halledersiniz Türkiye ‘de mikroişlemci üretebiliriz.

Bir de 20-25 dolar olan ürünü mutlaka adını verin çok merak ettim. Başka merak edenlerde vardır eminim. TPE ve Avusturya patent ofisi Amerika patent ajansı (başvuru düzeyindedir) bize bu patenti heralde dalğınlığına geldi ki atladılar sizin gördüğünüzü göremediler.

securKEY’in donanımsal rakibi yoktur. Karıştırmayın"

Bende askeri seviye şifreleme ve kriptografi üzerine Ar-Ge yaptığımdan bu noktalara değinmek istedim.

"Öğreneceğiniz çok şey var o zaman daha yolun başındasınız, gelin bir şeyler öğretelim sizlere, vatana millete yararımız dokunur bizimde.

Bizim ürünümüze en yakın cihaz http://www.aselsan.com.tr/content.aspx?mid=375&oid=657 işte budur. Ne tesadüftür ki bu da bir Türk malıdır.

Heralde siz bu proje de görev aldınız yoksa değil mi? yazık. Ar-ge yapıyorum dediniz bitmedi mi yaptığınız ar-ge yoksa sizinki bir makarna çeşidi mi?

Siz yukarıda ismini vermediğiniz ve bizim cihazımızla karıştırılan cihazları ben yazayım

ActivIdentity (ActivCard)
Safenet ProtectFile
Safenet iKey
Authenex A-Key® 4800
GT Security
RSA Security
Nordic Edge
Gemalto
Vasco
Entrust
Symantec (Verisign)
Yubico
Kobil
Goldkey
CryptoMate64
SecurityKey
AuthenTec
IronKey, Sandisk, Toshiba
USB-K, TMD

Bu cihazların hiç birisi Bizim cihazımızla alakalı değildir. Ya disk kriptolaması yaparlar, ya OTP üründür. ya identity cihazıdır ve ya logon access (acccess token) cihazıdır.

Anlamanız için tekrar yazayım securKEY file kriptolama yapan donanımsal bir üründür. securKEY ile korumaya aldığınız dosyaların lokasyonu önemli değildir. Local hdd’de, ext. Hdd’de, flash diskte, network paylaşımında veya cloud (bulut)’ta olabilir. securKEY içine bir data kopyalanamaz.
Cihazın ne olduğunu anlamadan işkembeği kübradan sallamak kolayınıza geliyor galiba

Ola ki bizim bilmediğimiz bir ürün geliştirildi. Bu güne kadar neden yayılmadı ve tutulmadı, bu ürün demek ki 20 – 25 dolar civarında yapılan güvenlik ürünü (ar-ge süreci de 2 yıl sürmemiştir.) sizin deyişinizle USB içine key yazarak yapılmıştır. Başarılı bir ürün olamamıştır. Ve dediğiniz gibi araştırmadan soruşturmadan yapılmıştır."

Saygılarımla,

Sefa Bulat
BT Yazılım Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti.
90 532 306 09 27
90 212 217 88 89
www.btyazilim.com.tr
www.securkey.com.tr
 

Hakan Damar

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Haziran 2011
Mesajlar
740
Reaction score
6
Konum
USA
Hangi kritere göre pahalı buldunuz açıklar mısınız?

Aşağıdaki ürünlere göre pahallı buldum.
* http://shopper.cnet.com/usb-flash-drives/emtec-flash-drive-s450/4014-3240_9-34146218.html
* http://www.amazon.co.uk/Integral-Windows-256-bit-Encryption-INFD4GBSPLCRYPTO/dp/B001TVNP3S
* http://www.newegg.com/Product/Produ...na-_-na&AID=10440897&PID=1796839&SID=27616303

"Sertifika (Sizin dediğiniz gibi KEY) bazında düşünürseniz AES 512 kadar destekliyor ama securKEY AES 1024 bit algoritma geliştirerek güvenlik botuyumuzu geliştirebiliyoruz. (Ar-ge neden uzun sürdü acaba)"

Şimdi AES'i incelediğimiz de belki dikkate alırsınız diye Wikipedia'dan kaynak göstereyim. http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Encryption_Standard bu sayfayı incelerseniz 256-bit üzeri henüz olmadığını söylüyor ve siz 2 sene içerisinde AES algoritmasını oturup geliştirip 1024bit (2 üssü 1024) boyutuna getirdiğinizi idda ediyorsunuz. Doğru mu anlamışım?

Öğreneceğiniz çok şey var o zaman daha yolun başındasınız, gelin bir şeyler öğretelim sizlere, vatana millete yararımız dokunur bizimde. Bizim ürünümüze en yakın cihaz http://www.aselsan.com.tr/content.aspx?mid=375&oid=657 işte budur. Ne tesadüftür ki bu da bir Türk malıdır.
Heralde siz bu proje de görev aldınız yoksa değil mi? yazık. Ar-ge yapıyorum dediniz bitmedi mi yaptığınız ar-ge yoksa sizinki bir makarna çeşidi mi?


Öncelike siz bir üst satırda yazdığımı açıp bir okuyun 20 yıllık deneyimiz ile sonra öğretirsiniz bana makarna yapmayı.

Ama işlemci chip maalesef Türkiye’de üretilmiyor bu konuda yurt dışına bağımlısınız. Ama siz bu kadar girişimci ruhunuzu ön plana çıkarıyorsunuz ya bu işi de halledersiniz Türkiye ‘de mikroişlemci üretebiliriz.

Hangi işlemci chip'ten bahsediyorsunuz? USB'nin içine işlemci mi koydunuz? Yaptığınız işler O/S'in yönetimindeki CPU tarafından gerçekleştirilmiyor mu? Yoksa yine üstün Ar-Ge'niz ile USB'nizin içine Nano-CPU'mu geliştirdiniz bizim bilmediğimiz?
Yine bana makarna yapmayı öğretmeden önce siz mikroişlemcileri bir okuyun buradan http://en.wikipedia.org/wiki/Microprocessor

Ek olarak; Benim sizin ürününüzü karalamak v.s. gibi bir amacım yok. Satsanız benim cebimemi para girecek? Satmasanız benim rakip ürünüm mü var sizinle uğraşayım? Ne yaparsanız yapın, asla insanları aptal yerine koymaya çalışmayın.
Madem, AES algoritmasını 2^1024 seviyesinde yani 18 cycles boyutunda geliştirdiğinizi idda ediyorsanız, o zaman algoritmayı yayınlayın. Yayınlayamam derseniz de açın biraz kriptografi öğrenin. Hiç bir şifreleme algoritmasının temeli, algoritmanın gizliliğine dayalı olamaz!
 

Efe_Ince

0
İyinet Üyesi
Katılım
9 Ocak 2012
Mesajlar
16
Reaction score
0
"Aşağıdaki ürünlere göre pahallı buldum.
* http://shopper.cnet.com/usb-flash-dr...-34146218.html
* http://www.amazon.co.uk/Integral-Win.../dp/B001TVNP3S
* http://www.newegg.com/Product/Produc...9&SID=27616303
"

"Hah tam tahmin ettiğim gibi securKEY cihazınının ne olduğunu anlamadan kriptolu flash disk ile karşılaştırıyorsun. Dedimya bilmediğiniz konularda işkembeği kübradan sallamak kolay diye, verdiğiniz örnek cuk oturdu."


"Şimdi AES'i incelediğimiz de belki dikkate alırsınız diye Wikipedia'dan kaynak göstereyim.http://en.wikipedia.org/wiki/Advance...ption_Standard bu sayfayı incelerseniz 256-bit üzeri henüz olmadığını söylüyor ve siz 2 sene içerisinde AES algoritmasını oturup geliştirip 1024bit (2 üssü 1024) boyutuna getirdiğinizi idda ediyorsunuz. Doğru mu anlamışım?"

"Bu sorunuza evet yanıtı versem çok zorunuza giderdi değil mi? Biz olaya başka bir bakış açısı getirdik. Anlayacağın dilden cevap vereyim. 50-60 kiloluk bir ağırlığı normal bir insan kaldırırken zorlanır. Ama köşedeki kahveden 2 kişi çağırırsın, arkadaşlar şuna bir el atalım dersin ve sonuca gidersin. Aynı mantıkla bir algoritmamızda değişik bir yöntem uygulayarak, çifte kavrulmuş diyoruz, algoritmayı geliştirebiliyoruz. Biz buna örneğin TAES 1024 bit de diyebilirdik. Sizin gibilerin de “ bu ne demek lannn” dediğini duyar gibiyim. Güvenilir bir algoritma üzerinden bakış açısını değiştirerek yeni çözümler bulmak diyoruz biz buna siz AES 1024 bit algoritma mı geliştirdiniz diyebilirsiniz."

"Öncelike siz bir üst satırda yazdığımı açıp bir okuyun 20 yıllık deneyimiz ile sonra öğretirsiniz bana makarna yapmayı."

"Sorunuza cevap vermeye çalıştım inşallah anlamışsınızdır.
Siz kopyala yapıştır mantığını güden bir yapıya sahipsiniz. Sizin gibiler ile insanoğlu hala mağarada yaşıyor olurdu. Herşeyin daha iyisi mutlaka vardır. AES algoritma 256 bit üzerine çıkaramıyorsan Rabbim kullanmanız için beyin vermiş heralde kullanma klavuzunu almayı unuttunuz. siz geliştirin, bir yerlere bağlı kalmak zorunda mısınız. Sizin için bir olayın başlangıç ve bitiş cizgisi mi var. Başkasının kurallarına göre mi proje yapıyorsunuz."


"Hangi işlemci chip'ten bahsediyorsunuz? USB'nin içine işlemci mi koydunuz? Yaptığınız işler O/S'in yönetimindeki CPU tarafından gerçekleştirilmiyor mu? Yoksa yine üstün Ar-Ge'niz ile USB'nizin içine Nano-CPU'mu geliştirdiniz bizim bilmediğimiz?"
Yine bana makarna yapmayı öğretmeden önce siz mikroişlemcileri bir okuyun buradan http://en.wikipedia.org/wiki/Microprocessor

"Evet bizim ürünümüzün içinde mikroişlemci bir chip var. Çok mu şaşırdınız. Elin oğlu yapmış. İnşallah bir gün biz de yaparız. Boşuna demedim size öğrenmeniz gereken çok şey var diye.

Mikroişlemci Tabanlı Koruma
Gömülü 128 ve 256 Bit AES Şifreleme Motoru
Rados Tekrarsız Veri Akış Sistemi
1 KB (64 Adet 16 Byte) Hafıza Bölgesi
Çalışma Anında Belirlenen Anahtarla Çip Üzerinde 128 Bit AES / 256 Bit AES Çözme ve Şifreleme
HID Desteği ile sürücü gerektirmeden kurulum
İzinsiz bir haberleşme tespit edildiğinde kendini kilitleyebilme.

Cihazımızın teknik özelliklerinden bir kaçı yukarıdadır.

Ayrıca donanımsal özeliklerini listeliyorum.
TEKNİK PARAMETRELER
Uzunluk 51 mm
Genişlik 18 mm
Yükseklik 9 mm
Ağırlık 4 gr
Konnektör USB Type A
Plastik Malzeme ABS
Çalışma Sıcaklığı -40 °C – + 85 °C
Çalışma Gerilimi 3 V – 5.25 V
Çalışma Akımı 14 mA – 27 mA
Veri Saklama Süresi 10 YIL
Hafıza Yazma Sayısı 50,000

Ar-ge için 2 yıl çok uzun değil mi (bak bakalım wikipedia ne diyor)"

"Ek olarak; Benim sizin ürününüzü karalamak v.s. gibi bir amacım yok. Satsanız benim cebimemi para girecek? Satmasanız benim rakip ürünüm mü var sizinle uğraşayım? Ne yaparsanız yapın, asla insanları aptal yerine koymaya çalışmayın.
Madem, AES algoritmasını 2^1024 seviyesinde yani 18 cycles boyutunda geliştirdiğinizi idda ediyorsanız, o zaman algoritmayı yayınlayın. Yayınlayamam derseniz de açın biraz kriptografi öğrenin. Hiç bir şifreleme algoritmasının temeli, algoritmanın gizliliğine dayalı olamaz!
"

"İnsanları Aptal yerine koyan ben değilim. Bilmeden düşünmeden, araştırmadan, geliştirmeden başkasının bunu böyle yapacaksın ötesi yok dediklerinde harfiyen uygulayan Rabbimin verdiği beyni kullanmayıp başka organları ile düşünmeye çalışanlar insanları aptal yerine koyar. Yukarıda da dediğim gibi sizin gibilere kalsaydık hala mağarada yaşıyor olurduk.

Yok yok iyi oluyor en azından cihazımızın özellikleri daha iyi anlaşılıyor. İstesem böyle bir tanıtım yapamazdım. “Neyi bilmediğini bilmek, asıl bilgeliktir.” Bak ne güzel bir slogan yazmışsın

Hayır siz de askeri seviyede kriptolama yapmışsınız ar-ge yapmışsınız. öyle demiştiniz yukarıdaki yazdıklarınızda, ya belki bir rakip ürün geliştirmişsinizdir. Yok mu? olmadı mı? acaba neden? Başkasının başlangıç ve bitişlerini takip ettiğiniz için olmasın.

Algoritmanın gizliliğine gelince Bu yazdıklarınıza yukarida cevap verdim. Çok merak ettiysen Bir securKEY cihazı sipariş edersin, denersin, cihazın içini açıp incelersin mikroişlemci chip varmı yok mu görürsün, sonra değerli yorumlarını yaparsın. Sana tavsiyem odur.

Biz 20 yıllık tecrübemizde makarna yapmayıda öğrendik proje yapmayıda. Bu arada çok güzel sos tarifleride öğrendik. Dilerseniz tarifi verebiliriz. Afiyet olsun.

Saygılarımla,

Sefa Bulat
BT Yazılım Bilgi Teknolojileri Ltd. Şti.
90 532 306 09 27
90 212 217 88 89
www.btyazilim.com.tr
www.securkey.com.tr"
 

Hakan Damar

0
İyinet Üyesi
Katılım
18 Haziran 2011
Mesajlar
740
Reaction score
6
Konum
USA
"Bu sorunuza evet yanıtı versem çok zorunuza giderdi değil mi? Biz olaya başka bir bakış açısı getirdik. Anlayacağın dilden cevap vereyim. 50-60 kiloluk bir ağırlığı normal bir insan kaldırırken zorlanır. Ama köşedeki kahveden 2 kişi çağırırsın, arkadaşlar şuna bir el atalım dersin ve sonuca gidersin. Aynı mantıkla bir algoritmamızda değişik bir yöntem uygulayarak, çifte kavrulmuş diyoruz, algoritmayı geliştirebiliyoruz. Biz buna örneğin TAES 1024 bit de diyebilirdik. Sizin gibilerin de “ bu ne demek lannn” dediğini duyar gibiyim. Güvenilir bir algoritma üzerinden bakış açısını değiştirerek yeni çözümler bulmak diyoruz biz buna siz AES 1024 bit algoritma mı geliştirdiniz diyebilirsiniz."

- Benim anlayacağım dil, algoritmayı yayınlamanız. Gerisi boş laf salatası.

"Siz kopyala yapıştır mantığını güden bir yapıya sahipsiniz. Sizin gibiler ile insanoğlu hala mağarada yaşıyor olurdu. Herşeyin daha iyisi mutlaka vardır. AES algoritma 256 bit üzerine çıkaramıyorsan Rabbim kullanmanız için beyin vermiş heralde kullanma klavuzunu almayı unuttunuz. siz geliştirin, bir yerlere bağlı kalmak zorunda mısınız. Sizin için bir olayın başlangıç ve bitiş cizgisi mi var. Başkasının kurallarına göre mi proje yapıyorsunuz."

- Benim nasıl bir yapıya sahip olduğumu anlamanız için daha çok yolunuz var. Benim gibiler yüzünden senin gibilere kalmıyor bu insanlar ondan olmasın huzursuzluğun?
AES algoritmasını 256bit'in üzerine çıkartamamak mı? Bu cümlenize kadar gerçekten bir şeylerden anlıyor olabileceğinizi düşünüyordum ama yanılmışım. Wikipedia'dan link vermem hem sizin bildiğinizi sandığınız şeyleri öğrenebilmeniz için, hem de burada yazdıklarımızı okuyanların sizin gibi kafanıza göre yazdığınız şeylere göre değil de Wikipedia gibi güvenilirliğini ispatlamış kaynaklardan konuyu takip ederek, kimin mantıklı konuştuğunu anlamaları içindir.
AES-256'nın kırılabilmesi için milyarlarca yıl gerek! Hangi akla hizmet (sözde) AES-1024bit algoritmasını geliştiriyorsunuz? Ne gerek var, ne ihtiyaç var? Ki ben tarafınızdan algoritma yayınlanana ve inceleyene kadar böyle bir şeye inanmıyorum.
Benim için bir başlangıç çizgisi yapılabilirlikler, bitiş çizgide gerçekçi olup imkansızı istemektir. Ama tekrar söylüyorum GERÇEKÇİ olup! Başkasının kurallarına göre değil, dünya standartlarına göre proje geliştiriyorum.
Şimdi alt alta 4 tane server'ı bir kabinin içine koyup, hepsini aynı anda çalıştırıp, ben 4 server gücünde bir server yaptım demek ne kadar mantıklı ise? sizinde bu yaptığınız, anlattığınıza göre o kadar mantıklı ve yenilikçi!

Benim gibilere kalmamak ve mağarada yaşamamak için rabbinin sana verdiği o üstün aklı biraz düşünmek içinde kullan o zaman. Tanıtımın emin ol çok faydalı olacaktır. 1 ay'a kalmaz, patlama yapar bu ürün. Benim yaptığım Ar-Ge akademik seviyede bu nedenle sizin ürününüz ile bırakın rakip olmayı, karşılaştırılamaz bile. Sizin daha çok yolunuz var, bu kafa ile de baya uzun sürecek gibi. Şimdi anlıyorum neden yıllar aldığını. En son yapacağım şeydir heralde böyle bir ürünü sipariş etmek. Bunun yerine sizin güzel soslu makarlarınızdan sipariş ederim daha iyi. Sizede afiyet olsun.

Daha fazla size cevap yazmayacağım. Çünkü, her mesajınızda biraz daha seviyeyi düşürüyor, saldırganlaşıyorsunuz ve forum kurallarını ihlal etmeye doğru gidiyor bu konuşma. Bu noktaya kadar herkes anlamıştır zaten neyin, ne olduğunu. Gerisini kullanıcılara bırakalım. Zamanımı daha fazla bu mantıksızlaşan tartışma ile harcayamam. Ama siz yinede istediğiniz kadar cevap yazabilirsiniz tabii ki.

Başarılar.
 

efekentli

0
İyinet Üyesi
Katılım
2 Şubat 2008
Mesajlar
843
Reaction score
2
Şimdi ürünü tam anlamadım. Flash değil demişsiniz tam olarak çalışma mantığı, kullanımı nedir?

Ben flasha benzer ürününüzü bilgisayarıma takip dosyaları şifreliyorum içindeki programı kullanarak. Daha sonra şifrelediğim dosyaları açmak için yine bu flasha benzer (veri kaydedilmiyorda, görünüm açısında böyle diyorum) ürünü bilgisayara takıyorum ve o şekilde mi dosyalarımı açabiliyorum. bu ürün bilgisayara takılı olmadığında şifreli dosyalarım açılmıyor? doğru mu anlamışım :(

bilgisayara program kuruyorsunuz. o kurulduktan sonra o flasha benzer şeye gerek kalıyor mu? farklı bir bilgisayara oturduğunuzda ne olacak? o ürün bozulduğunda ne olacak?
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst